Een vlees­restaurant met als motto: als je dan toch rund eet, doe het dan meteen goed!

In ‘Open Kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trekt Lene Kemps naar M-EATERY in Mechelen.

M-EET M-EAT staat er op de gevel, maar je mag ook M-EATERY zeggen tegen dit modern no-nonsense restaurant waar vlees centraal staat.

M-Eatery past in het rijtje van Carcasse in Koksijde, Colonel in Brussel of Bovis in Zaventem; vlees­restaurants met als motto: als je dan toch rund eet, doe het dan meteen goed. De duidelijk aanwezige Berkel vleessnijmachine voor de witte metrotegels liegt er niet om: dit is een plaats waar carnivoren thuis zijn, al werd er ook in een reeks visgerechten en een vegetarische optie voorzien, voor wie al die grote beenhouwers-brokken niet ziet zitten.

M-Eatery oogt grootsteeds, met een interieur dat verwijst naar de klassieke New Yorkse eethuizen. Het zwarte staal en de belettering zorgen voor een industriële sfeer, het hout maakt het dan weer warmer.

Lees meer op Demorgen.be

Your email address will not be published. Required fields are marked *