Chef Bolle Meulemans (49) staat met dank aan het mooie weer buiten aan zijn Josper, een houtskoolgrilloven. Hier is de passie voor het vlees de rode draad. En dat ruik je zelfs letterlijk al van ver. Als we richting de hippe zaak in de stationsbuurt stappen, komen de geuren van gegrild vlees al van ver aangewaaid. Met hoge verwachtingen stappen we dus binnen. Chef Bolle toont met veel enthousiasme …

Weer of geen weer, de zomer betekent barbecue. Een sappig stukje vis of vlees op de grill, kruidig gerookte groentjes, een patatje in de schil … Heerlijk! En barbecueën, dat hoef je niet altijd thuis te doen. Er zijn in België verschillende leuke restaurants waar je kan grillen zonder werk vooraf of nadien. Door de toenemende populariteit van kwaliteitsvlees komen er zelfs maandelijks nieuwe grillrestaurants bij. De njam!-redactie selecteerde 10

Een vlees­restaurant met als motto: als je dan toch rund eet, doe het dan meteen goed! In ‘Open Kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trekt Lene Kemps naar M-EATERY in Mechelen. M-EET M-EAT staat er op de gevel, maar je mag ook M-EATERY zeggen tegen dit modern no-nonsense restaurant waar vlees centraal staat. M-Eatery past in het rijtje van Carcasse

Breaking news: vandaag gaat onze volledig vernieuwde menukaart van start… Veel geproefd & getest, nu zijn we zeer benieuwd naar jullie feedback. Benieuwd, haast je dan snel naar jullie favo adresje. Meat you soon!

15

May 2017

3 jaar M-EATERY

3 jaar geleden gingen we van start met dit prachtige avontuur. 3 jaar geleden gingen we samen de uitdaging aan. 3 jaar later doen we dit nog steeds met dezelfde passie. 3 jaar later zijn we heel fier jullie dagelijks te mogen verwennen. 3 jaar later zijn we fier met jullie als klanten. 3 jaar later straalt ons team meer als ooit. De komende weken hebben wij alvast heel wat

Vanavond nemen we afscheid van onze collega Daf die jullie gedurende 4 maanden kwam verwennen om de afwezigheid van Caro zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Caro is na 4 maanden vol ontdekkingen in Zuid-Amerika volledig terug! Daf, big thx voor je enthousiasme en schitterende hulp! Succes met al je nieuwe uitdagingen. Meat you soon!

Mmmmmm… Hier zijn ze dan, de nieuwe suggesties! Vanaf morgenavond weer wat nieuws om van te smullen! Cucumber Saké, benieuwd? USA tenderstrip, benieuwd? Bargylus 2009, benieuwd? Meat you soon!

Wanneer je ook 1 van de favoriete adresjes van je favoriete presentatrice kan worden 😘

Tom, één van de drijvende krachten in onze keukenbrigade… Maar niet alleen koken is een talent. Zo fier op zijn glansprestatie in “Tegen de sterren op” gisterenavond. Regelmatig zeggen jullie ons: jullie lachen steeds en hebben duidelijk plezier. Begrijpen jullie nu waarom? Meat you soon

Mijn popuprestaurant 2017 is van start gegaan! Was een eer deze 3 inspirerende toppers te mogen ontvangen… Wie heeft onze M-EATERY gespot?